Värmestugan i Svartbäcksmåla renoveras

 

Inom kort startar den planerade renoveringen av värmestugan och omklädningsrummen i Svartbäcksmåla. Insidan på värmestugan, omklädningsrummen, bastun och toaletterna kommer att få ett ordentligt lyft.

Projektet medför att både värmestuga, toaletter och omklädningsrum kommer att vara stängda under sommaren och en bit in på hösten. Renoveringen utförs av OG Ohlsson byggservice, Elbolaget A&T, Nybro Måleri och Bosse Palmgren Golv. Arbetet startar vecka 24/25 och beräknas vara klart i oktober 2019. Det kommer alltså inte att vara möjligt att använda duschar, toaletter eller omklädningsrum under denna period. Toaletterna vid stora parkeringen kommer däremot att vara öppna som vanligt.

Du som har frågor om renoveringen kan vända dig till:

Ylva Eriksson, Natur- & friluftslivsutvecklare, telefon 0481-453 65.

Nybro kommun ser fram emot att hälsa kommuninvånare och besökare välkomna till nyrenoverade, fräscha lokaler när höstlöven lyser gula i Svartbäcksmåla. Men innan dess – ge dig ut på äventyr i sommarskogen. Utforska Svartbäcksmålas stigar, på cykel eller till fots, i strålande sommarsol eller med pannlampa i skymningen.

Naturen har alltid öppet!

/Ylva Eriksson, Natur- & friluftslivsutvecklare