Svartbäcksmåladagen

Ni har väl inte missat att det snart är dags för årets Svartbäcksmåladag!

FÖRELÄSNING
Detta år har Nybro kommun tillsammans med Smålandsidrotten dessutom utökat förra årets lyckade evenemang med en inspirerande föreläsningfredagen den 7 sep kl. 17.30-19.30 på Folkan bio i Nybro. Föreläsare är Emma Igelström och Peter Bláha (känd som gladiator i TV).

Emma Igelström
Känd som en av världens bästa simmare i början av 00-talet. Med fyra VM-guld, ett VM-silver, tolv EM-guld, två EM-silver och tre EM-brons i bagaget. Har också medverkat i TV-programmet Mästarnas mästare.
”Hur föreningslivet gjorde mig bäst – Motivation och tips för ledare och föräldrar”

Peter Bláha
Mest känd som Gladiator i TV men har också en imponerande bakgrund inom styrketräning, alpin skidåkning och rugby (Svenska Rugbylandslaget).
”Från mobbad till kändis. Motivation och målsättning för barn, ungdomar och vuxna. Nå bättre resultat med bättre mål.”

Det finns bara ett begränsat antal biljetter kvar så skynda dig att boka din plats!
Biljetter köper du på: https://butik.nybro.se/produkt/inspireras-till-framgang/

OBS! Är du medlem i en idrottsförening så är inträdet på föreläsningen gratis. Det enda du behöver göra är att anmäla namn och förening till frida.johansson@nybro.se

SVARTBÄCKSMÅLADAGEN
Svartbäcksmåladagen äger rum lördagen den 8 sep kl 10-14 i anslutning till stora parkeringen i Svartbäcksmåla. En heldag kopplad till rörelse, hälsa och välbefinnande. Under dagen kommer även föreläsarna från fredagen, Emma Igelström och Peter Bláha, finnas med på plats.

Under dagen kan du prova på ett 20-tal olika aktiviteter som lokalt anknutna föreningar/företag anordnar, alla aktiviteter är gratis. När du rört på dig en stund så kan du besöka oss i vårt mattält där du serveras korv/hamburgare och dricka.

Under dagen anordnas också fyra stycken löplopp, varav två för barn. Läs mer om loppen och hur du anmäler dig/dina barn på
http://svartbacksmala.se/svartbacksmaladagen/anmalan-lopp/

Mer information om dagen och föreläsning hittar du på Svartbäcksmålas hemsida.